← Alle events

Programmabijeenkomst ‘Een ijzersterk innovatieklimaat’

Hollandbio

20/09/18


Deze Programmabijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van HollandBIO. Heb je vragen over de bijeenkomst of over het programma ‘Een ijzersterk innovatieklimaat’, neem dan contact op met HollandBIO’s Fabian, de programmamanager van dit programma. Ben je nog geen lid van HollandBIO en wil je toch bij de Programmabijeenkomst aanwezig zijn? Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Een ijzersterk innovatieklimaat voor biotech bedrijven, waardoor de sector zich voor 2030 verdubbelt en tot de absolute wereldtop behoort. Deze ambitie wil HollandBIO met het programma ‘Een ijzersterk innovatieklimaat’ bewerkstelligen door het pad voor biotech bedrijven zo veel mogelijk te effenen.

Tijdens de programmabijeenkomst van 20 september nemen we de financieringsmogelijkheden voor life sciences bedrijven onder de loep. Een voorbeeld daarvan is de nieuw op te richten financieringsinstelling Invest-NL waarmee de overheid meer durfkapitaal beschikbaar wil maken voor startende en doorgroeiende ondernemingen. HollandBIO praat momenteel mee over hoe biotech hier een plek in kan krijgen en zet alles op alles om van Invest-NL een succes te maken voor de life sciences. Hiervoor zijn jullie ideeën en ervaringen van groot belang.

Kom daarom op 20 september naar de programmabijeenkomst “Een ijzersterk innovatieklimaat” en praat mee over hoe de vormgeving van Invest-NL eruit moet zien!

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 20 september
  • Tijd: 14.00 – 17.00 uur met aansluitend borrel
  • Locatie: HollandBIO, Laan van Nieuw Oost-Indië 131
  • Aanmelden voor deze Programmabijeenkomst kan via de uitnodiging die je per mail hebt ontvangen. Ben je lid en heb je onverhoopt geen bericht ontvangen? Laat het weten aan HollandBIO’s Fabian, programmamanager ‘Een ijzersterk innovatieklimaat’, zodat hij je alsnog kan uitnodigen.

Een ijzersterk innovatieklimaat

Meer informatie over het programma ‘een ijzersterk innovatieklimaat’ vind je op de programmapagina.

Kaart wordt geladen...