← Alle events

Praat mee! Slimmer Meten

Hollandbio

18/02/20


Van uitdagingen naar oplossingen

In onze achterban zijn de coolste “slimmer meten” innovaties in de maak die de ontwikkeling en inzet van geneesmiddelen kunnen versnellen en verbeteren. Binnen het programma Sneller & Beter van lab naar patiënt draagt HollandBIO bij aan oplossingen die het pad van lab naar patiënt effenen. De ontwikkelingen van technologie om biologische processen in silico of in vitro na te bootsen zitten in een stroomversnelling, net als verschillende ‘omics’-technologieën. Dit heeft enorme potentie voor zowel therapieontwikkeling als -toediening.

Als het aan HollandBIO ligt, zet Nederland vol in op de verdere ontwikkeling en implementatie van deze technologieën. Door middel van een serie interviews onderzochten wij de kansen en uitdagingen op weg naar realisatie. Op dinsdagmiddag 18 februari presenteren wij onze bevindingen. Graag horen we jullie ideeën over hoe we samen knelpunten weg kunnen nemen om de potentie van deze innovaties optimaal te benutten. Praat je mee?

Datum
Dinsdag 18 februari 2020

Programma
14.30 uur: Inloop
15.00 uur: Programma
17.00 uur: Borrel

Locatie
HollandBIO, Den Haag

Aanmelden
Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor HollandBIO leden. Heb je de uitnodiging gemist? Neem dan contact op met Marit Heblij.