← Alle events

Praat mee op 23 of 30 september over de vervolgstappen van het Biotech Booster Groeifondsproject

Hollandbio

23/09/22 -
30/09/22


Biotech ondernemers, Nederland heeft jullie nodig! Op 14 april heeft het groeifondsvoorstel Biotech Booster €250 miljoen toegekend gekregen van het kabinet. Met Biotech Booster gaan we valorisatie van onze excellente biotech-brede kennisbasis verbeteren. HollandBIO werkt op dit moment samen met de Nederlandse universiteiten, UMC’s, hogescholen, Janssen en DSM het voorstel verder uit. En daarom horen we ook graag wat jullie vinden!

Eén belangrijk uitgangspunt van Biotech Booster is het benutten van de ervaring en expertise van biotech ondernemers. Jullie weten immers als geen ander hoe je beloftevolle vindingen vanuit kennisinstellingen op een bedrijfsmatige en efficiënte manier ontwikkelt tot investeerbare assets en welke mogelijkheden en uitdagingen daarbij komen kijken.

Input van de ondernemers in onze achterban is onmisbaar voor het slagen van Biotech Booster. We nodigen je dan ook van harte uit om met ons mee te denken over het voorstel: welke praktische haken en ogen zie je, welke mogelijkheden zijn er en welke rol is er weggelegd voor ondernemers en bedrijven? Ook lichten we het voorstel en de stappen tot nu toe en in de komende tijd nader toe.

Registratie

Om zoveel mogelijk input te verzamelen, organiseren wij twee digitale bijeenkomsten om mee te praten. Deze zijn uitsluitend bestemd voor HollandBIO-leden. Daarom vragen we je via deze link te registeren. Kan je niet op 23 september? Kom dan naar eenzelfde bijeenkomst op 30 september.

Links:

Aanmelden voor 23 september

 Aanmelden voor 30 september