← Alle events

Ontbijtbijeenkomst World Expo 2025: alternatieve eiwitten en gezonde voeding

Van derden

16/05/24


Namens het Ministerie van Buitenlandse Zaken coördineert regionale ontwikkelingsmaatschappij Oost NL de invulling van het thema ‘Duurzame productie en consumptie van alternatieve eiwitten en gezonde voeding’ in het Paviljoen van Nederland in nauwe samenwerking met de andere regionale ontwikkelingsmaatschappijen, relevante stakeholders en de LNV-raad van de Nederlandse ambassade in Japan. De thema week vindt plaats van 5-16 juni 2025.

Naast Nederland nemen meer dan 150 landen deel aan de expo waarvan 50 landen een eigen paviljoen bouwen. Er worden in totaal zo’n 28.2 miljoen bezoekers op de expo verwacht. Een prachtige kans om de internationale samenwerking met Oost Azië te versterken.

Bent u geïnteresseerd in handel, innovatie of kennisuitwisseling met Japan op de thema’s alternatieve eiwitten en gezonde voeding? Kom dan naar de informatieve bijeenkomst van OostNL op donderdag 16 mei van 9.00 – 11.00 uur in Utrecht. De bijeenkomst vindt plaats bij Metro City Kitchen, Jaarbeursplein Utrecht. Tijdens de bijeenkomst worden onder andere de resultaten van de marktstudie in Japan op de thema’s alternatieve eiwitten en gezonde voeding gepresenteerd.

📅 16 mei 2024

🕓 9.00 – 11.00

📍 Metro City Kitchen, Jaarbeursplein Utrecht

Bekijk de eventpagina voor meer informatie en registratie.