← Alle events

Mkb’er aan het woord: samenwerkingen in publiek-privaat verband

Van derden

24/05/18


Het midden- en kleinbedrijf (MKB) werkzaam in de Life Sciences & Health (LSH) sector is doorgaans op zoek naar passende financiering voor hun onderzoek & ontwikkeling. Mkb’ers die samenwerken met kennisinstellingen kunnen aanspraak maken op financiering via de Publiek-Private Samenwerking (PPS) toeslag van de Topsector LSH. Maar hoe werkt deze PPS-toeslagregeling precies? En hoe stel je een consortium samen? Welke kansen biedt het een mkb’er?

Deze vragen worden beantwoord tijdens het nieuwe Health~Holland webinar waar wij de mkb’er aan het woord laten over de PPS-toeslag en de kansen voor het mkb. Na deelname aan dit webinar zal de PPS-toeslag geen geheimen meer voor je hebben. Daarnaast leer je meer over het vinden van de juiste consortium partner(s), krijg je advies hoe samen te werken met TTO’s, hoe je met IP issues om kan gaan en worden andere financieringsmogelijkheden voor mkb’ers besproken.

Ervaren biotech ondernemer en waarnemend boegbeeld van de Topsector LSH Hans Schikan leidt het webinar als digitale gastheer in goede banen. Gastspreker Jolande Zijlstra, innovatie manager bij de Topsector LSH, zal als PPS-toeslag expert alles vertellen over de regeling. En Remko van Leeuwen, de CEO van Madam Therapeutics, zal zijn ervaringen met de regeling uitlichten. Ook biedt dit interactieve webinar volop gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers. Mis deze kans niet!

Sprekers:

  • Hans Schikan (moderator), biotech ondernemer en waarnemend boegbeeld van de Topsector LSH
  • Jolande Zijlstra (PPS toeslag expert), innovatie manager bij de Topsector LSH
  • Remko van Leeuwen (ervaringsdeskundige), CEO van Madam Therapeutics

Benieuwd naar de ervaringen van een mkb’er? Sluit dan online aan bij het Health~Holland webinar!

Het webinar ‘Mkb’er aan het woord: samenwerkingen in publiek-privaat verband’ vindt plaats op 24 mei 2018, 16:00 tot 17:00.

Registreren gaat via de website van Online Seminar, klik hier

Of bezoek hier de Health~Holland website