← Alle events

Masterclass NieuweZorg – Sámen, ánders, béter!

Van derden

25/04/19


Zes tweedaagse blokken (25 april – 8 november 2019)

Masterclass NieuweZorg gaat naar het next (4.0) level: collegejaar 7 is klaar voor de start met een programma dat de belangrijkste thema’s van Nieuwe Zorg diepgaand behandelt en innovatie en vernieuwing ademt. De Masterclass start op 25 april met het eerste van zes tweedaagse blokken en sluit 8 november af met best practices van geslaagde zorginnovaties.

 

Deelnemers zijn betrokken, op innovatie gerichte (high potentials, middel en hoger) managers en directieleden in de zorg en aanverwante gebieden als farmacie, Medtech, Biotech, politiek, zorgverzekeraars en patiëntenverenigingen.

Innovatief programma

De Masterclass NieuweZorg behandelt de ins en outs van het zorg(verzekerings)stelsel; biedt een brede blik op innovatiekansen en -inbedding; verheldert de politieke omgeving in Den Haag en Brussel; bereidt voor op leiderschap van Nieuwe Zorg; belicht thema’s als VBHC, Shared Savings, preventie, gezondheid en vitaliteit in de regio én concrete Zorg 4.0 innovaties in de praktijk. Vanuit dat laatste thema gaan de deelnemers gedurende het programma aan de slag met een toekomstvisie op de eigen afdeling/organisatie.

Gerenommeerde sprekers

Alle genoemde thema’s worden deskundig behandeld door gerenommeerde sprekers uit de zorg, academia, overheid, bedrijfsleven/industrie en andere voor de zorg relevante organisaties. De kwaliteit en het hoge inhoudelijke niveau van de Masterclass NieuweZorg worden nog eens onderstreept met de unieke mogelijkheid tot aanvullende Post-WO diplomering.

 

4.0: sámen, ánders, béter!

De Masterclass NieuweZorg wordt inhoudelijk en programmatisch ondersteund door de Raad van Inspiratie met vertegenwoordigers uit alle relevante geledingen in de Zorg. Samen met de sprekers en de organisatie vormen zij een team van ervaren professionals die overtuigd zijn van de noodzaak om het sámen, ánders, béter te doen in de zorg en daarom de Masterclass NieuweZorg naar een next, 4.0 level brengen.

 

Unieke, extra mogelijkheid: Post-WO diplomering

De Masterclass NieuweZorg staat al jaren garant voor kwaliteit en een hoog inhoudelijk niveau. Dat wordt nog eens onderstreept met de unieke mogelijkheid tot aanvullende Post-WO diplomering.

 

Meer informatie/inschrijven: www.masterclassnieuwezorg.nl