← #events

Masterclass NieuweZorg – Sámen, ánders, béter!

Van derden

16/04/20


Zes tweedaagse blokken (16/17 april – 19/20 november 2020)

Masterclass NieuweZorg biedt al zeven achtereenvolgende jaren verbreding en verdieping over het hele zorgdomein. Deelnemers zijn betrokken, op innovatie gerichte (high potentials, middel en hoger) managers en directieleden in de zorg en aanverwante gebieden als farmacie, Medtech, Biotech, politiek, zorgverzekeraars en patiëntenverenigingen.

De  Masterclass NieuweZorg behandelt de ins en outs van het zorg(verzekerings)stelsel; de zorg van morgen, hoe gaan we al die innovaties inbedden?; een brede blik op innovatiekansen en -inbedding; verheldert de politieke omgeving in Den Haag en Brussel; bereidt voor op leiderschap van Nieuwe Zorg; belicht thema’s preventie, gezondheid, vitaliteit, duurzame zorg én concrete Zorg 4.0 innovaties in de praktijk. Vanuit dat laatste thema gaan de deelnemers gedurende het programma aan de slag met een toekomstvisie op de eigen afdeling/organisatie.

Alle genoemde thema’s worden deskundig behandeld door gerenommeerde sprekers uit de zorg, academia, overheid, bedrijfsleven/industrie en andere voor de zorg relevante organisaties. De kwaliteit en het hoge inhoudelijke niveau van de Masterclass NieuweZorg worden nog eens onderstreept met de unieke mogelijkheid tot aanvullende Post-WO diplomering.

Meer informatie over sprekers, data en inschrijven: www.masterclassnieuwezorg.nl