← Alle events

Market Access Symposium IQVIA

Van derden

30/11/18


Op 30 november organiseert IQVIA een symposium over het thema Succes en falen rondom de financiering van specialistische geneesmiddelen. Het symposium start om 14.00 uur.

Falen wordt vaak als taboe gezien in de gezondheidszorg. Dit symposium bekijkt falen als leermoment voor business, de overheid en het individu. We hebben een aantal sessies gepland met als overkoepelend thema de veranderingen in de markt met betrekking tot specialistische geneesmiddelen en wat we daarvan kunnen leren.  We gaan tijdens deze sessies dieper in op onderwerpen zoals innovatieve prijsmodellen, beleidsvorming en de impact van ‘reference pricing’ en de voorziene WGP-wijzigingen. Met deze thema’s is het symposium interessant voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met financieringsuitdagingen en/of markttoegang rondom specialistische geneesmiddelen.

Met sprekers als Martin van der Graaff van Zorginstituut Nederland en Bart van der Lelie van Lysiac belooft het een interessante middag te worden. Als extraatje is er voor diegenen die zich snel inschrijven de mogelijkheid een rondleiding te krijgen door de Johan Cruijff Arena, waar het symposium zal plaatsvinden.

Middels de volgende link kunt u zich inschrijven: https://www.events.iqvia.com/d/5bq2sp/