← Alle events

Life Sciences & Health publiek-private samenwerking dag

Van derden

07/03/19


Innovatie door co-creatie | 12.00 – 18.00 uur | Jaarbeurs-Supernova, Utrecht

De jaarlijkse Life Sciences & Health publiek-private samenwerking (LSH PPS) dag vindt plaats op donderdag 7 maart in Utrecht. Wilt je meer weten over publiek-private samenwerkingsmogelijkheden, wil je voorbeelden zien of ben je opzoek naar partners of publiek-private financieringsmogelijkheden? Schrijf u dan snel in voor de LSH PPS dag 2019!

Het programma kan je lezen op de website www.lshpps.nl. Na de plenaire opening door Lucien Engelen en de uitreiking van de Medische Inspirator prijs, kan je kiezen voor verschillende interessante sessies binnen de themalijnen: MKB, Financiering, Citizen Science en Medical Devices & E-health. Meer informatie over de verschillende sessies en de sprekers vind je onder Sessies & sprekers.

Aanmelding
Toegang voor dit evenement is gratis, maar aanmelding is vereist. Via de website www.lshpps.nl kunt u zich aanmelden door rechts bovenin op aanmelden te klikken en het formulier in te vullen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, aanmeldingen worden geaccepteerd op volgorde van binnenkomst.

Aanmelding sluit op 26 februari 2019 om 12:00 uur. Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar pps@zonmw.nl