← Alle events

Innovatiemarkt Pandemische Paraatheid: Hoe zorgen we samen voor innovaties voor de bestrijding van infectieziekten?

Van derden

17/06/24


Op maandagmiddag 17 juni organiseert de directie Infectieziektebeleid van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (tot 1 juni 2024: de programmadirectie Pandemische Paraatheid) een innovatiemarkt om bedrijfsleven, kennisinstituten en overheidsinstanties samen te brengen. De markt heeft twee doelen: 1) het netwerk rondom innovaties voor infectieziektebestrijding versterken, en 2) u betrekken bij de innovatieagenda voor pandemische paraatheid die is opgesteld door VWS. U bent van harte uitgenodigd voor dit netwerkevenement.

Wat kunt u verwachten?

  • Een korte plenaire sessie waarin diverse organisaties toelichting zullen gegeven op hun werkzaamheden rondom innovaties voor pandemische paraatheid
  • De kans om feedback te geven op de innovatieagenda pandemische paraatheid van VWS waarin onder andere financieringsimpulsen zijn uitgewerkt.
  • De gelegenheid om uw bedrijf/organisatie/product te presenteren op de innovatiemarkt met een banner/stand en mogelijk een pitch. U kunt uiteraard ook een kijkje te nemen bij de stands van andere partijen op de markt.

Datum: 17 juni 2024
Tijd: inloop om 13.30 uur, start programma om 14.00 uur, 16:30 afsluitende netwerkborrel
Locatie: KAS Meeting-Eventlocatie Woerden

Bezoek voor meer informatie en registratie de event website.