← Alle events

HollandBIO Year Event 2022

Hollandbio

14/04/22


Hoog tijd voor hét biotech evenement van Nederland: het HollandBIO Year Event. Met een bomvol innovatieprogramma, inspirerend ondernemerschap en een flinke dosis humor bedanken wij onze leden en naaste contacten voor hun inzet.

Praktische informatie

 • Datum: donderdag 14 april 2022
 • Tijd: 15:30-22:00 uur, registratie vanaf 15:00 uur
 • Locatie: DeFabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht
 • Route: de evenementenlocatie heeft alle bezoekersinformatie hier opgesomd. Samengevat:
  • Openbaar Vervoer: Via station Maarssen 15 minuten lopen of 5 minuten fietsen (het station heeft tientallen OV-fietsen).
  • Parkeren: Er zijn 700 gratis parkeerplekken bij de locatie, bij drukte verspreid over meerdere terreinen.

Programma

We zijn erg blij en trots om onze twee keynotes voor te stellen:

 • Paul Parren, Ph.D.; Executive Vice President en Head of Research & Development bij Lava Therapeutics, het snelgroeiende biotechbedrijf dat de volgende generatie γδ T-cel-aangrijpende bispecifieke antilichamen creëert en ontwikkelt voor de behandeling van kanker.
 • Jaap Korteweg; Chief Cowboy en Co-founder bij Those Vegan Cowboys. Na met hun bedrijf De Vegetarische Slager nieuwe standaarden te hebben gezet in de vleesvervangingsmarkt, hebben de Nederlandse founding cowboys Jaap Korteweg en Niko Koffeman nu hun ogen gericht op nieuwe horizonten: grasgevoerde kaas & melkproducten, gemaakt door microben in plaats van koeien.

Als klap op de vuurpijl zijn we erg blij te kunnen aankondigen dat we vier aansprekende gasten voor een paneldiscussie over de thema’s innovatie en ondernemerschap. Tom van Aken (CEO Avantium), Eline van Beest (CEO Hybridize Therapeutics), Hein Kruyt (CEO Solynta) en Focco Vijselaar (directeur-generaal Bedrijfsleven en Innovatie bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat) zullen deelnemen aan de discussie onder leiding van onze eigen Wieteke Wouters.

Na afloop van het plenaire programma is er voldoende gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje andere aanwezigen te spreken. Behalve een buffet (keuze uit veganistisch, vis of vlees) wordt er gedurende de avond ook een aangeklede borrel aangeboden. Daarnaast kan er zelfs gefeest worden, voor wie onder muzikale begeleiding graag een voet op de dansvloer zet.

De dagindeling met tijdschema voor het programma is als volgt:

 • 15:00-15:30 uur: Inloop en registratie
 • 15:30-17:45 uur: Plenair programma
 • 17:45-22:00 uur: Borrel, buffet en feest

Registratie

Het HollandBIO Year Event is toegankelijk voor leden (maximaal 4 per organisatie) en genodigden (alleen op uitnodiging). Het maximum van 300 aanmeldingen is bijna bereikt, dus we raden je aan om je nu het nog kan te registeren via deze link.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen terwijl uw bedrijf wel HollandBIO-lid is? Of heeft u andere vragen? Neem contact op!

Kaart wordt geladen...