← Alle events
HollandBIO Year Event 2019

HollandBIO Year Event 2019

Hollandbio

24/01/19


Hét jaarlijkse event waarin HollandBIO haar leden en relaties bedankt: het HollandBIO Year Event. Het belooft een fantastische middag en avond te worden, vol baanbrekende biotechnologie, inspirerend ondernemerschap en een broodnodige portie humor. Na het plenaire programma geniet je van een diner en natuurlijk mogen ook dit jaar de voetjes weer van de vloer!

Met trots presenteren wij onze sprekers:

  • Anant Murthy, Alnylam Pharmaceuticals. Alnylam Pharmaceuticals is de onbetwiste koploper in de ontwikkeling van een heel nieuwe generatie geneesmiddelen gebaseerd op RNA interference (RNAi). Met hun goedgevulde pijplijn timmert het bedrijf op innovatieve wijze aan de weg om de levens van patiënten met zeldzame genetische aandoeningen te verbeteren.
  • Daan Luining, Meatable. Eén cel kan ALLES veranderen. Dat is het motto van Meatable, een van de pioniers in de productie van 100% echt en smakelijk vlees zonder schuldgevoel, want met minimale impact op mens, milieu en dier. Meatable pioniert aan de frontlinie van de kweekvlees revolutie, die de vleesindustrie op haar grondvesten zal doen schudden.
  • Op Sterk Water. Geen Year Event zonder humor. Dit jaar werkt improcomedygroep Op Sterk Water zich in het zweet voor een total work-out van jouw lachspieren.

We willen natuurlijk niemand teleurstellen, maar onze leden en relaties hebben een streepje voor: dit event is alleen op uitnodiging.

Voor vragen over het event kan je contact opnemen met HollandBIO.