← Alle events

Gene Therapy Partnering Day

Van derden

17/09/18


Bent u actief op het gebied van gentherapie? Wilt u kennismaken met de onderzoeksprojecten van het Parijse DIM Thérapie Génique initiatief? En wilt u potentiële, internationale samenwerkingspartners ontmoeten? Kom dan naar de Gene Therapy Partnering Day in Parijs.

Het Imagine Institute en Medicen Paris Region organiseren in samenwerking met het Enterprise Europe Network een dag vol informatie en netwerkmogelijkheden met onderzoekers en bedrijven die zich met gentherapie bezighouden.

Op dit evenement ontmoet u Europese onderzoekers en bedrijven en wordt u geïnformeerd over de grote uitdagingen voor gentherapie. U krijgt inzicht in de onderzoeksprojecten die op dit gebied plaatsvinden in de regio Parijs. Verder krijgt u de mogelijkheid om uw organisatie en innovatieve onderzoeksproject te presenteren. ’s Middags kunt u tijdens een-op-een gesprekken in contact komen met potentiële samenwerkingspartners.

Bij voldoende interesse organiseert de Nederlandse ambassade in Parijs ’s avonds een netwerkbijeenkomst en dinsdag 18 september een aanvullend, gezamenlijk bezoek in de regio, afgestemd op de interesse van de deelnemers.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar:

https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/vind-samenwerkingspartners-tijdens-gene-therapy-partnering-day

Kaart wordt geladen...