← Alle events

DCRF symposium: Nationale Dialoog Klinisch Onderzoek

Van derden

04/12/23


DCRF nodigt u van harte uit voor de “Nationale Dialoog Klinisch Onderzoek” op 4 december 2023 in Den Haag. Dit DCRF-symposium is bedoeld om met alle relevante partijen in gesprek te gaan over de toekomst van klinisch onderzoek in Nederland. Samen kunnen we bouwen aan een sterk klimaat voor klinische studies: dit draagt bij aan zowel de volksgezondheid als aan de economische groei van ons land.

Met de nasleep van COVID-19 en nieuwe Europese regelgeving (#CTR, #MDR, #IVDR) die sinds kort van kracht zijn, is onze voorsprong niet langer vanzelfsprekend. Daarom is het van het grootste belang dat we gezamenlijk focussen op het behouden van wat goed is, het verbeteren en kansen benutten. De keynote gaat in op de noodzaak en het nut van klinisch onderzoek.

Datum: 4 december 2023

Tijd: 14:00 – 17:00 uur (aansluitend een borrel)

Locatie: Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO), Bezuidenhoutseweg 30, 2594 AV Den Haag

Registratie: Gratis. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 23 november. Let op, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Reserveer uw plek snel via deze link.

Het symposium wordt opgenomen en is achteraf beschikbaar om terug te kijken via de DCRF-website en wordt gedeeld via LinkedIn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie