← #events

CMS Expert panel; bescherm en beveilig uw bedrijfsgeheimen

Van derden

08/07/21


De grootste waarde van bedrijven zit vandaag de dag in immateriële activa, die niet door patenten of octrooien beschermd worden – maar door geheimhouding. Deze bedrijfsgeheimen (trade secrets) worden continu bedreigd. 

Cyberaanvallen, diefstal door concurrentie en lekken van medewerkers worden steeds complexer en gevaarlijker nu er steeds meer online en grensoverschrijdend zaken wordt gedaan. Welke beschermende maatregelen kunnen bedrijven treffen om hun geheime en waardevolle immateriële activa te waarborgen?

Het onderzoeksrapport van CMS en The Economist Open Secrets? Guarding value in the intangible economy laat zien hoe de bescherming van bedrijfsgeheimen hoog op de agenda van ondernemingen staat, wat de belangrijkste bedreigingen zijn voor de geheimhouding – en hoe organisaties beschermende maatregelen kunnen implementeren om ze te waarborgen.

U en uw collega’s zijn van harte uitgenodigd om ons webinar ‘CMS Expert panel; bescherm en beveilig uw bedrijfsgeheimen’ bij te wonen op donderdag 8 juli van 12:00 tot 12:45. Tijdens het webinar gaan we in op:

  • Wat de grootste gevaren zijn voor uw bedrijfsgeheimen.
  • Wat zijn de grootste obstakels bij het geheimhouden van uw bedrijfsgeheimen?
  • Wat zijn de ‘best practices’ om potentiële gevaren uit de weg te gaan?

Rapport nog niet gelezen? Download hier

Meer informatie & aanmelden

Klik hier voor registratie.