← All events

Biotech Wednesday: Gezondheid op maat

HollandBIO

15/11/23


Hollandbio vindt het hoogtijd voor een radicaal andere aanpak binnen de gezondheidszorg. Maatwerk is de toekomst! Dat vergt een forse investering in vooruitgang – of dat nu gaat om het gebied van diagnostiek, ziektemodellen, geneesmiddelen of vaccins. Met de komst van ons programma ‘Gezondheid op maat’ zetten wij een volgende stap in ons verhaal en dit willen we graag samen met jou vieren tijdens ons Biotech Wednesday-event op woensdag 15 november.

De exacte invulling van het programma houden we nog even een verrassing, maar we kunnen vast verklappen dat zowel wijzelf als een aantal biotech koplopers deze middag zullen delen hoe zij bijdragen aan een toekomst waarin Gezondheid op maat mogelijk is.

Ben jij erbij? Schrijf je dan nu hier in!

Praktische informatie

Dag en tijd: 15 november van 15:00 tot 18:00 uur

Locatie: Tuinzaal, Centraal Museum, Nicolaasdwarsstraat 14, 3512 XH Utrecht

Registratie: Deelname is gratis voor hollandbio-leden. Niet-leden betalen €145 registratiekosten (exclusief btw). Werk je voor een patiëntenvereniging, onderzoeksinstituut of overheidsorganisatie? Dan kun je ook gratis deelnemen. Registreren kan via deze link.

Het hollandbio-lidmaatschap biedt naast toegang tot ons netwerk en events nog vele andere voordelen. Neem bij interesse gerust contact met ons op.

 

Kaart wordt geladen...