← Alle events
Biotech Thursday - Macht van de Media: het geneesmiddelendebat

Biotech Thursday – Macht van de Media: het geneesmiddelendebat

Hollandbio

29/03/18


De haat-liefde verhouding tussen biotech en media stond zelden zo op scherp. Glorieuze koppen over prachtige innovatieve behandelingen worden genadeloos afgewisseld met publiekelijke terechtstelling van betrokken producenten. Maar hoe komt dat? En wat doe je eraan?

Op 29 maart staat HollandBIO’s Biotech Thursday in het teken van media. De sprekers houden we nog even geheim, maar het belooft een prikkelende en interactieve editie te worden, waarin we je uitnodigen vooral géén blad voor je mond te nemen. Ben jij erbij? Reserveer nu vast een stoel!

Programma

15:00 – 15:30 Registratie en koffie
15:30 – 17:00 Sprekers & interactie
17:00 – 18:00 Borrel

Praktische informatie

Datum: Donderdag 29 maart 2018
Tijd: 15:00 – 18:00 uur inclusief borrel
Locatie: Den Haag

RegistratieGeef je hier snel op!
De Biotech Thursdays verwelkomen patiëntenverenigingen, onderzoekers, beleidsmakers, mensen uit het bedrijfsleven en andere geïnteresseerden. Voor HollandBIO leden is deelname gratis. Ben je werkzaam bij een patiëntenvereniging, onderzoeksinstituut, of overheidsorganisatie? Dan is dit evenement voor jou ook gratis: meld je dan aan als HollandBIO-lid. Niet-leden betalen € 50,- registratiekosten (exclusief btw).

Wil je ook gratis naar onze bijeenkomsten en daarnaast profiteren van vele andere voordelen? Word dan lid van HollandBIO!

Neem contact met ons op voor meer informatie.