← Alle events

Biotech beyond the ballot: duiding van de verkiezingsuitslag

Hollandbio

06/12/23


We gaan spannende verkiezingen tegemoet, met voor het eerst in meer dan twintig jaar geen zittende premier op het stembiljet. Wat wordt de politieke richting van ons land, en belangrijker nog: wat betekent de verkiezingsuitslag voor de biotech sector? Om die vragen te beantwoorden, organiseert hollandbio een politiek duidingsevent. Kom daarom op woensdagmiddag 6 december, de dag dat de nieuwe Tweede Kamer wordt geïnstalleerd, naar Den Haag om mee te praten wat de verkiezingsuitslag betekent voor onze sector.

Na de inloop zoomen we in op de verschillende partijprogramma’s (op hoofdlijnen te zien in onze beknopte partijwijzer), lichten we onze lobbyinzet toe, en zullen we gezamenlijk de verkiezingsuitslag en mogelijke coalities duiden. Na afloop is er voldoende gelegenheid om door te praten op de netwerkborrel.

Praktische informatie

Dag en tijd: woensdag 6 december, 15:30 tot 18:00 uur

Locatie: Hollandbio, Laan van Nieuw Oost-Indië 131 E, Den Haag

Registratie: Deelname is gratis voor hollandbio-leden en opengesteld voor genodigden. Registreren kan via deze link. Heb je geen bericht gehad, maar ben je wel (politiek) geïnteresseerd en wil je graag deelnemen? Neem dan even contact met ons op.

Kaart wordt geladen...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie