← Alle events

BioBusiness Summer School 2018

Van derden

25/06/18 -
29/06/18


Ben je een PhD student, postdoc of master student en ben je geïnteresseerd om je carrière voort te zetten in een van de vele Life Sciences bedrijven? Wil je meer weten over jouw carrière mogelijkheden binnen deze sector? Lees verder, want de BioBusiness Summer School spreekt je wellicht aan!

De BioBusiness Summer School bestaat uit een uniek vijfdaags interactief programma dat een groot spectrum aan business aspecten in de Life Sciences biedt, gecombineerd met een line-up sprekers van wereldklasse. We bieden onderwerpen als intellectual property, finance en  business development aan, allen toegespitst op de specifieke kenmerken van de sector. De BioBusiness Summer School wordt consistent hoog beoordeeld door haar deelnemers. Afgelopen jaar beoordeelden de deelnemers de summer school met een gemiddelde van een 8.3!

Dit jaar, de tiende editie van de BioBusiness Summer School wordt georganiseerd van 25-29 juni 2018 en neemt de deelnemers mee naar Amsterdam, Leiden en Utrecht. Neem deel aan de BioBusiness Summer School en ontdek wat de fascinerende wereld van bio business je te bieden heeft!

Registratie & informatie

Registreer snel want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Tot 1 maart 2018 geldt het aantrekkelijke early-bird tarief, registratie is mogelijk tot en met 1 juni 2018.
Voor meer informatie: www.biobusinesssummerschool.nl