← #events

16e editie Internationale MicroNanoConference 2020

Van derden

03/12/20 -
04/12/20


Op 3 en 4 december 2020 organiseert MinacNed in samenwerking met haar partners uit de micro- en nanotechnologie de 16e editie van de international MicroNanoConference 2020. Dit jaar op een virtueel platform waar sprekers, deelnemers en sponsoren elkaar treffen in online ruimtes en met elkaar in gesprek gaan over de actuele thema’s binnen het vakgebied.

Thema’s MicroNanoConference
Voorafgaand aan de iMNC2020 heeft de eventorganisatie tijdens diverse pre-events een doorkijkje gegeven in het actuele speelveld. De hoofdthema’s van de conferentie in december vormden de kern van deze pre-events. Er werd gediscussieerd over onder andere veiligheid, houdbaarheid van voedsel en de samenwerking in corona-initiatieven met publiek-private partners.

Belangrijke rode draad dit jaar vormt Nano4Society. In 2019 is de Nanovisie voor 2030 door Nano4Society geïntroduceerd, voortkomend uit het nationale programma NanoNextNL. In deze Nanovisie staan 4 thema’s centraal: Nano4Energy, Nano4Agri&Food, Nano4Health en Nano4Security. Tijdens de conferentie gaan we dieper in op deze thema’s onder leiding van toonaangevende keynote speakers. Ook is er in interactieve sessies veel aandacht voor recruitment in hightechbedrijven tijdens corona en voor het kunnen doorgroeien van startups met hulp van experts. Centraal daarin staan vragen als: Wat hebben we geleerd in 2020 en wat nemen we mee naar de komende jaren?

Het volledige programma: https://www.micronanoconference.org/programme

Registratie online
Naast online discussies en key notes bestaat het randprogramma uit interactieve banners, downloads van flyers en natuurlijk het persoonlijk gesprek, waarbij oude contacten en nieuwe leads aangesproken kunnen worden. Het projectteam van de iMNC2020 is trots om ook in 2020 een goed bezochte conferentie neer te zetten waar partners uit de micro- en nano-community zich thuis zullen voelen en kunnen luisteren naar aansprekende presentaties uit de wetenschap en industrie.

Aanmelden voor de iMNC2020 is nog mogelijk via de site. Mocht u de sessies niet live kunnen bijwonen, dan heeft u tot 1 januari 2021 om de sessies terug te kijken.
Aanmelden: https://www.micronanoconference.org